BLOG, SPØRGSMÅL OG SVAR

Det at gå til akupunktur første gang kan være grænseoverskridende -
Og hvad kan det der akupunktur i øvrigt?
Jeg vil her forsøge at svare på spørgsmål som jeg får dem ind i klinikken - Du må selvfølgelig også gerne skrive eller ringe.

Meridianbaner er energibaner der løber inde i kroppen, meridianbaner bliver brugt i kinesisk medicin og herunder akupunktur, kineserne har kendt og arbejdet med meridianbaner i mere end 5000 år, meridianbanerne bliver brugt til forebyggelse og behandling af sygdomme.

Meridianbaner, er ifølge kineserne energibaner der fordeler kroppens energi via 14...

I TCM - Traditional Chinese Medicine har man forskellige diagnose former, og en diagnose ved Stevns Akupunktur kan stilles ved en af 3 metoder fra kinesisk medicin, eller en kombination af alle,

Hvad er akupunktur?Akupunktur har historisk sine rødder i kinesisk og taoistisk naturfilosofi, og er her forklaret ud fra principperne om yin og yang. Ved at stimulere akupunkturpunkter forskellige steder på kroppen kan man ud fra denne teori finde frem til og genoprette energiubalancer i livsenergien Qi. Klassisk akupunktur anses af mange som en...

Desværre tror mange at øreakupunktur og NADA er det samme - Det er det slet ikke, NADA er blot en gren inden for øreakupunktur..