HVEM ER JEG

En lille præsentation af din akupunktør

Efter en del år som uddannet massør med egen klinik skulle jeg udvide min kompetancer, det gjorte jeg med, i første omgang, en uddannelse som Sportsterapeut, hvor jeg blandt andet lærte sports akupunktur, ved sports akupunktur arbejder man med akupunktur i musklerne, enten i eller i nær tilknytning til en skade, og jeg blev meget fascineret over den effekt som akupunkturen har.
Som en ekstra ting på uddannelsen, lærte jeg også basal øreakupunktur, herunder rygestop - Hvilket jeg ikke selv troede på, så jeg meldte mig som forsøgsdyr da vi skulle stikkes, og resultatet er at jeg ikke har røget siden!

Senere blev jeg tilbudt en uddannelse som kinesisk slanketerapeut, hvor man blander massage, cupping, og akupunktur sammen, også her var jeg meget skeptisk, men jeg har set resultaterne i klinikken, og de er alle positive.

Siden har jeg lært enkelte akupunktur behandlinger, men mere vil jo som bekendt have mere, så jeg er i fuld gang med den helt store akupunktør uddannelse på næsten 2,5 år

Der hvor jeg står nu er at jeg ikke kan alt - endnu - men jeg har allerede rigtig mange værktøjer i værktøjskassen, og dem kan og må jeg arbejde med, og jeg har samtidig et bagland jeg kan kontakte ved alle tvivlsspørgsmål - så du kan være helt tryg hos mig.

Jeg er nu færdig med de eksamener der vedrører selve akupunkturen, altså meridianbaner, punkter og nåle og bevæger mig nu over i den del der bedst kan betegnes som kinesisk medicin med urter, fødevare osv.

Samtidig er jeg i gang med med Auriculoterapi som kan kombineres ind i akupunkturen, her er jeg nu begyndt på at lære de forskellige specialer, alt det grundlæggende er på plads


Stevns Akupunktur er en del af Stevns Massage.

Det er samme klinik, samme behandler, men jeg har valgt at adskille de to, da det er to forskellige behandler verdener.
Her på Stevns Akupunktur er det TCM (Traditional Chinese Medicine) der er udgangspunktet, og som sådan også en anden indgangsvinkel der benyttes i din behandling.

Det er stadig samme bookingportal der benyttes


Kærligst,

Tomas Patheier
Din akupunktør

Fakta

  • Akupunktør uddannelsen vare ca 2,5 år
  • Akupunktur handler ikke kun om at stikke med nåle, der indgår gammel kinesisk filosofi, lægekunst, kost og meget andet
  • Udgangspunktet er Kroppens 12 meridianbaner  og 2 ekstra baner med i alt 365 akupunktur punkter,
  • Når der ikke kan sættes nåle, bruges i stedet akupressur - trykpunkter