Fungere et Slankeforløb?

2022-02-15

Den bedste måde at tabe sig på!!!

Er også den eneste, du skal være i kalorieunderskud, længere er den faktisk ikke.
Og det kan du komme på mange måder; Kost, træning og akupunktur- Og kan det så være rigtigt med akupunkturen? Ja det kan det.

Ved akupunktur går vi ind og retter op på det endokrine system, det vil meget kort sige at vi øger kroppréns naturlige forbrænding - Hvilestofskiftet - det gode er at effekten er langvarig, det er altså ikke kun imens du får behandling at du taber dig, det fortsætter efter, de fleste oplever faktisk det største vægttab i uger og månederne efter afsluttet forløb.

Kan akupunkturen stå alene?

Ja det kan den godt, og der findes klienter der ikke får andet end akupunkturen, nogle kører forløb på forløb, nogle tager et forløb hver 3 måned, og andre får en månedlig behandling efter endt forløb (booster behandling) - Når det er sagt, så vil det aldrig være min anbefaling at lade akupunkturen stå alene, jeg vil altid anbefale at man også kigger på kosten, og at man begynder at træne.

Rigtig mange bryder sig ikke om at gå i motionscenteret eller svømmehallen, netop fordi de overvægtige, og der kan det første vægttab være en hjælp til, heldigvis får en del af mine klienter blod på tanden til at træne, når først vægttabet er i gang, og der er jeg selvfølgelig klar på sidelinjen, og ganske ofte sker det at sports terapien overtager, eller er med sideløbende for at kunne hjælpe med at træne bedre og restituere hurtigere.

Det er meget individuelt hvordan det hele ser ud i det lange løb, og hvordan ens mål er, det er noget af det vi sammen finder ud af.

Det er ikke for sjov!

Man skal vide at behandlingen både kan være grænseoverskridende, gøre ondt, have op og nedture, det er altså ikke en lynhurtig og smart genvej til vægttab, det er en behandling der kræver noget af dig som klient også - Det er vigtigt at pointere, og derfor er det også et krav at man bestiller en 30 minutters session til at tale om forløbet (det er gratis og bookes blot via booking systemet)

Hvad med BMI?

Vi måler både BMI, Lår, Arme, Mave og talje, vægt, samt fedt%, muskelmasse, knoglemasse og andre ting, det gør vi ikke for min skyld, for jeg ved at behandlingen virker, og helst ville jeg gerne have at du som klient bare "mærkede efter" og kunne føle dig i bedre form, men sådan fungere vores danske mentalitet ikke, vi skal have "hard facts" - Og der kender vi feks BMI, problemet er at BMI slet ikke er valid ifht. vægttab, det er opfundet for at kunne lave en kæmpe undersøgelse i hele verden, og er en meget generel måde at kunne sammenligne Danskere med Kinesere, eller europæer med afrikanere, men for individet dur det ikke rigtigt, en godt trænet mand, med en fedt % på 10, men med stor muskelmasse vil i BMI fremstå som overvægtig, hvor en kvinde med lav muskelmasse, men for meget fedt om organerne, kan have normal BMI.

Fedtet omkring de indre organer skaber nemlig en form for betændelsestilstand - en tilstand af betændt kropsvæv, kunne man kalde det - og påvirker vores metabolisme på en uheldig måde. - Jo større fedtdepoter man har - især omkring maven - jo mere øger man betændelsestilstanden i kroppen.

Citat: Hjerteforeningen

Derfor laver vi så mange målinger så du ikke undre dig over hvorfor du har taget 600 gram på - Ofte skyldes det at du har tabt fedt, fået mere energi, bevæger dig mere, og dermed begynder dine muskler at arbejde, og du tager muskelmasse på: Resultatet er det jeg kalder en sund vægtstigning, og bare rolig, din vægt skal nok falde igen, på et tidspunkt tipper det, for jo større muskler, jo mere fedt og sukker bruger de for at eksistere, og dermed øges dit kalorie underskud.


Men hvordan foregår sådan en session?

Når først du efter den indledende samtale stadig gerne vil i et behandlingsforløb, så går vi igang.

Vi starter ud med at måle forskellige steder på kroppen, og skrive disse mål, således at du kan se dine fremskridt.

Så taler vi lidt om hvordan du har haft det siden sidst, om du har haft nogle fede aha oplevelser, 

OG SÅ.... er det op på briksen, her gives der både øreakupunktur og meridian akupunktur, hvor vi øger din forbrænding, fjerner væske og ødemer, samt øger din blodgennemstrømning - du ligger i afslappet atmosfære, med stille musik og bare nyder at være dig, jeg er selvfølgelig i rummet, hvis enten du har spørgsmål eller føler dig skidt tilpas, det er kun en foranstaltning, jeg har endnu ikke oplevet nogen blive dårlige, men der er en teoretisk chance for at det kan ske.

Når visse af nålene er fjernet, vil du få oliemassage på maven, dette kan være virkelig grænseoverskridende for nogle, men det har flere formål, bla. sætter det gang i tarmsystemet, varmer op, og så er olien der bruges specielt fremstillet til netop maven, og til at modvirke cellulite (apelsinhud)

Appelsinhud, eller cellulite, som det også hedder, viser sig fordi fedtet i underhuden ophober sig i små hulrum i bindevævet mellem overhuden og musklerne. Jo ældre vi bliver, jo stivere bliver bindevævet, og så opstår der buler og fordybninger i huden

Når selve massagen er overstået, så får du cupping massage (Nogle kalder det også running cupping, og andre navne) dette løsner i første omgang bindevævet, og derved løsnes den ophobede fedt også, selve mave regionen afsluttes med at der påsættes cupper, der skal sidde i mindst 20 minutter.

Imens cupperne sidder på maven, vil du få cupping massage på enten lår eller arme (Skiftevis fra gang til gang) - dette kan de fleste godt mærke, og derfor gives kun det ene sted.

Hele seancen afsluttes med ansigtsmassage, igen bruges en olie der modvirker cellulite, og derefter gives der cuppingmassage (det er vild behageligt, selvom det måske lyder voldsomt, men der er ingen mærker efter behandlingen)

Vil man virkelig gå "all in" så bestiller man i forlængelse af slankeforløbet en helkropsmassage, så har man brugt et sted imellem 2,5 og 3 timer i himlen.